Galena matinal

Published on Maig 12th, 2020 | by Jordi

0

Les terrasses dels bars i restaurants de Flix recuperen l’activitat en el primer dia de la Fase 1

Els bars i restaurants de la població, amb terrasses disponibles per als seus clients, han pogut recuperar des d’ahir dilluns la seva activitat. El seguiment d’obertura no ha estat majoritari, una mica menys de la meitat d’establiments han decidit tornar a l’activitat en el primer dia de la Fase 1 del desconfinament i la resta ho aniran fent en els propers dies. Alguns dels restauradors de la zona de l’avinguda Catalunya, Carrer Sant Jordi i Plaça Major han valorat positivament aquest primer dia, que han viscut de forma especial, amb incertesa i amb ganes de recuperar l’activitat diària, complint amb totes les mesures d’higiene. S’han pogut retrobar amb els seus clients que, majoritàriament, han respectat les normes de seguretat establertes.

Ens ho han explicat des de la Cafeteria La Clau, el Cafè de Mari, la Cerveseria Dresden, el Bar El Edén, la Pizzeria Vincent, el Restaurant El Racó, la Gelateria Cocoa by Noa i el Cafè Kursaal.

També hem valorat aquest primer dia de terrasses obertes amb el batlle de la població, Francesc Barbero. A més, hem aprofitat per parlar de l’obertura, a partir d’avui dimarts del servei de la deixalleria per al públic en general. I també, el batlle ens ha informat de les darreres novetats pel que fa a l’afectació del Covid-19 a la població. Fruit de les proves que s’estan realitzant en alguns centres de treball, en les darreres hores, ens ha dit, hi ha hagut dos casos de persones que han donat positiu en anticossos, persones que han passat la malaltia de forma asimptomàtica i que ja no estan infectades.

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑