Galena matinal

Published on Abril 21st, 2020 | by Jordi

0

L’Ajuntament de Flix autoritza la represa d’obres a la via pública i reobre la deixalleria per a activitats professionals

La tornada, ara fa una setmana, de l’activitat no essencial ha motivat un aixecament parcial de limitacions al nostre municipi.

Aquest matí Francesc Barbero, batlle de la població, ens ha informat que ahir ja es va procedir a la reobertura de la deixalleria en el seu horari habitual però solament per acollir residus d’activitats professionals. D’altra banda, també ha explicat que ja s’ha autoritzat la represa d’obres a la via pública, les obres a l’avinguda Riba-roja, a la Colònia Fàbrica, les obres de condicionament de camins afectats per l’incendi i dels camins públics afectats pels últims aiguats. A partir de dilluns, ens ha dit, s’autoritzarà l’ocupació de la via publica amb bastides o contenidors de runa, sempre que se sol·liciti i es concedeixi la pertinent llicència municipal d’ocupació.

Finalment i en àmbit més lúdic i cultural ha animat a tothom a participar en les diferents activitats que s’han organitzat des del consistori per celebrar “Sant Jordi 2020 confinat a Flix”.

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑