Galena matinal

Published on Novembre 24th, 2021 | by Jordi

0

La remadora Sandra Piñeiro parlarà a Flix del seu llibre “Remando en la oscuridad” on explica la seva lluita contra l’anorèxia

Sandra Piñeiro és remadora del Club de Rem d’Orio i aquest cap de setmana visitarà Flix per compartir experiències amb els equips del Club Nàutic Flix. A més, el dissabte 27 de novembre a Ca Don Ventura a les 19 h, impartirà la xerrada “Sensibilització per prevenir els trastorns alimentaris en l’esport”.

Avui, ens ha parlat, al programa Lletres Mil, del seu llibre “Remando en la oscuridad” on explica la seva lluita contra l’anorèxia fruit de la seva pròpia exigència de perfecció en l’esport del rem. Publicat gràcies a una campanya de crowdfunding, el llibre pretén ser una eina d’acompanyament per aquells que es trobin en aquest procés llarg i dolorós i per a que tothom en general sàpiga quins son els sentiments i pensaments quan s’està submergit en un trastorn alimentari com és l’anorèxia. Sandra Piñeiro ha arribat a la conclusió que “més no és millor” i ha d’haver harmonia entre salut mental i salut física.

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑