Galena matinal

Published on Novembre 23rd, 2021 | by Jordi

0

El Club Nàutic Flix, que acaba de participar en la última regata de la Lliga de llarga distància de Llagut Català, impulsa la campanya “Som de riu”

El Club Nàutic Flix impulsa la campanya “Som de riu” amb l’objectiu de donar visibilitat a l’activitat esportiva del nostre riu. Per aquest motiu ha ha dissenyat una bandera que ha posat a la venda per a poder penjar-la al balcó els dies de regata a la població.

Aquest matí ens ho explicat Joan Carles Garcia, president del Club. Joan Carles també ens ha informat dels resultats aconseguits en la 3ª regata de la II Lliga de llarga distància de Llagut Català, que es va celebrar el passat diumenge a Arenys de Mar. Els equips flixancos, sènior i veterà masculí van quedar en 2ª i 8ª posició, respectivament.

D’altra banda, també ens ha parlat de la xerrada “Sensibilització per prevenir els trastorns alimentaris en l’esport” que tindrà lloc el dissabte 27 de novembre a les 19 h a Ca Don Ventura, a càrrec de Sandra Piñeiro Fungueiriño, llicenciada en ciències de l’Activitat Física i l’Esport i autora del llibre “Remando en la oscuridad”.

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑