Galena matinal

Published on Abril 29th, 2020 | by Jordi

0

Ascó participa en l’estudi de prevalença del covid-19 que es fa a nivell de tot l’Estat. Entrevista amb Miquel Àngel Ribes, alcalde de la població

Per saber el percentatge de població que ha generat anticossos del virus, el ministeri de Sanitat ha endegat un estudi de prevalença del covid-19. Unes 60.000 persones de fins a 36.000 famílies d’arreu de l’Estat han estat seleccionades per participar-hi, de forma voluntària. De les Terres de l’Ebre, ha estat escollida la ciutat de Tortosa i la població d’Ascó.

Al municipi de la Ribera d’Ebre seran dotze les famílies que participaran, així ens ho ha explicat aquest matí el seu alcalde. Miquel Àngel Ribes Jornet, també ens ha informat de diverses qüestions relacionades amb la gestió del confinament com, el repartiment porta a porta de 1.300 kits de mascareta i guants, l’obertura a partir d’avui del servei de la deixalleria per a titulars de comerços, autònoms i empreses i la celebració del Ple de la Corporació, per primera vegada, mitjançant videoconferència.

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑