Galena matinal

Published on Març 12th, 2021 | by Jordi

0

Armats de Flix. Mascaretes i exhibició per Setmana Santa

La confraria d’Armats de Flix es prepara per a una Setmana Santa sense processons. La Coordinadora Catalana de Confraries i Germandats de Setmana Santa ha decidit suspendre totes les processons durant la Quaresma, Setmana Santa i Pasqua a causa de la pandèmia. Amb tot, la Confraria d’Armats de Flix treballa per poder oferir, si més no, la tradicional exhibició del Diumenge de Glòria.

Marta Neus Tarragó, membre de la junta de l’entitat ens ha explicat que seria, en lloc de la Plaça del Mercat, la Pista de la Unió Social on es faria l’exhibició per ser un recinte tancat que permetria un aforament limitat i on, a més, les Samaritanes podran recitar les Desmes.

D’altra banda, Marta Neus també ens ha explicat que la Confraria ha posat a la venda les mascaretes dels Armats. Són, ens ha dit, de color negre il·lustrades amb la imatge típica del casc, homologades, d’alta filtració, reutilitzables, disponibles en dues talles. Es poden adquirir, al preu de 8 € en diversos establiments de la població. A més, a partir d’aquest dissabte 13 de març, tots els dijous i dissabte,  els mateixos membres de la confraria les posaran a la venda a la Plaça del Mercat.

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑