Galena matinal no image

Published on setembre 19th, 2016 | by aleandra

NATURA NOSTRA – Programa nº 37

En el primer programa d’aquesta temporada hem tractat el tema de la sequera i les altes temperatures que es registraren a principis de setembre i dels efectes que en el món de la pagesia estan provocant aquestes situacions. Hem parlat amb Julio Monfort Tena, Cap del Departament d’Agricultura a les Terres de l’Ebre i amb els nostres col•laboradors Jaume Masip, Josep Maria Barbero i Sarai Sarroca. D’altra banda, els propers dies 23, 24 i 25 de setembre tindrà lloc a MónNatura Delta, la tercera edició del Delta Birding Festival, l’únic festival internacional d’ornitologia que es celebra a Catalunya. Hem parlat amb un dels seus organitzadors Francesc Kirchner, responsable de l’establiment ORYX.
-Aleandra Guerrero-
(19-9-16)

Participa en el Concurs del programa 37 de NATURA NOSTRA

Respon a aquesta pregunta:

A quin any va tenir lloc la important sequera que va comportar a moltes poblacions la implantació definitiva del reg de supor als camps de secà?

 

Deixa’ns la teva resposta en un missatge privat al facebook de Natura Nostra o truca’ns al 977 41 00 77. Entre tots els que ho encerteu sortejarem una sessió d’Spa a l’Hotel Resort Rural Vilar Riu de Baix.

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑