Galena matinal

Published on maig 11th, 2015 | by aleandra

NATURA NOSTRA – Programa nº 35

(11-5-15) En el programa 35 de Natura nostra, els peixos han esta els protagonistes. Hem parlat de la jornada que va tenir lloc el passat divendres 8 de maig al riu de baix de Flix . El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col•laboració del Grup de Natura Freixe i la Reserva Natural de Sebes, alliberà 138.000 alevins de múgils, espècie de peix migrador que es veu afectat per les barreres del riu durant les seves migracions.
D’altra banda, hem conegut el funcionament del centre ictiològic del Delta de l’Ebre, el seu responsable, Josep Maria Queralt, ens ha ofert una acurada informació.
Finalment, Sergi Fernández, regidor de Serveis Públics de l’Ajuntament de Flix ha valorat la jornada “Netegem Europa” que es va celebrar el passat dissabte 9 de maig. Es van recollir poc més de 500Kg de brossa, a la zones del Camí de les Valls i de l’Aubal.

 

quadrat concurs 35

 

Participa en el Concurs del programa 35 de NATURA NOSTRA

Respon a aquesta  pregunta:

Quants exemplars de múgils (espècie de peix migrador) es van alliberar al riu de baix de Flix el passat divendres 8 de maig?

Deixa’ns la teva resposta en un missatge privat al facebook de Natura Nostra o truca’ns al 977 41 00 77Entre tots els que ho encerteu, sortejarem una sessió d’Spa a l’Hotel Resort Rural Vilar Riu de Baix.

 

 

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑