Informatiu

Published on gener 21st, 2015 | by Vera Talarn

Marc Mur anuncia mesures contundents si no és solucionar la manca de cobertura que pateix el municipi en les properes setmanes.

 

l’Alcalde Marc Mur anuncia mesures contundents si no és solucionar la manca de cobertura que pateix el municipi en les properes setmanes.

 

L’alcalde de Flix Marc Mur adverteix a les companyies de telefonia que, si a Flix no és resolt la manca de cobertura de telefonia mòbil, farà retirar les antenes de telefonia que hi han instal·lades dins del terme municipal

La paciència té un límit “si no hi ha, cobertura a Flix m’importa molt poc que la retirada de les antenes afecti altres zones, per exemple la central nuclear d’Ascó” ha dit l’alcalde.

El govern municipal fa setmanes que treballa per mirar de solucionar aquesta situació, que ja fa mesos que s’arrossega, després de mantenir converses sense cap mena de resultat amb les companyies de telefonia, ara s’ha adreçat a l’administració de l’estat, concretament a la subdelegació del Govern de Tarragona.

Aquesta manca de cobertura és una situació insostenible, i la  qualifica de tercermundista, tot recordant que Flix és un municipi afectat per dos plans d’emergència el químic i el nuclear fet, que encara agreuja més aquesta situació

 

 

 

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑