Informatiu

Published on gener 2nd, 2015 | by Vera Talarn

Inversions industrials a Flix el 2015? L’alcalde Marc Mur confia que s’acabi cristal•litzant algun dels projectes que hi ha sobre la taula.

Inversions industrials a Flix el 2015? L’alcalde Marc Mur confia que s’acabi cristal•litzant algun dels projectes que hi ha sobre la taula.

Aquests dies són dies de formular desitjos i expressa propòsits.
Uns propòsits per encara un futur millor tant en l’àmbit individual com col•lectiu i estar clar que el futur de Flix a hores d’ara no passar pel seu millor moment,
L’anunci d’Ercros de deixar fabrica clor a Flix l’any 2107 amb la previsió de tancar la planta d’electròlisis i la pèrdua de llocs de treball que comportarà sens dubte i té molt a veure.
Esmento aquests propòsits d’any nou, perquè són els que he pogut trobar expressats per molt ciutadans i també pels nostres representats polítics.
l’actual panorama no es veu gens clar, per bé que s’ha manifestat en més d’una ocasió les ganes de continuar treballant en la línia de cerca inversions al municipi que permeti la tan desitjada diversificació econòmica, de la qual ja fa tants anys que parlem.

Avui recentment estrenat l’any hem volgut parlar amb el màxim responsable del municipi, un home, l’alcalde que va liderar, un dels moviments de més comunió viscuts a Flix entre els ciutadans i els treballadors de la planta química de Flix.
Els 33 de lluita que van viure al març del 2013 van servir, per a retardar el tancament de la planta de clor amb la destrucció de més llocs de treball a la vila i amb el compromís del govern municipal, del comitè de treballadors d’Ercros Flix i el govern català de treballar plegats per dibuixar un futur més pròsper per Flix, fixant tot un seguit de contactes i reunions.
D’això, ja han passat gairebé dos anys i el silenci sempre ha estat la resposta al resultat d’aquestes converses.
Avui hem tornat a insistir i l’alcalde Mar Mur ens ha dit que hi ha projectes sobre la taula i confia que algun acabi cristal•litzant aquests 2015, però la discreció continuar prevalent alhora d’explicar alguna cosa més la respecte.
“l’alcalde ha reiterat que “ Cal ser curosos i s’ha de mantenir la constància i la discreció”.

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑